Om oss

La France DMC AB är en destinationsexpert/incomingagent som vänder sig till event- och resebyråer. Vi organiserar allt ifrån konferens- och incentiveresor till motiverande teambuildingaktiviteter, utbildningsresor och projektresor med studiebesök.

Vår ambition är att kunderna ska få uppleva den äkta franska kulturen och vi lägger stor vikt vid att omsorgsfullt välja ut våra leverantörer. Vi har personligen besökt och kvalitetssäkrat de hotell, restauranger och konferensanläggningar som vi samarbetar med.

Vi gör alltid vårt yttersta för att utforma program som är anpassade efter just kundens önskemål. Det är också därför vi alltid erbjuder personlig service på plats i Frankrike, för att kunden skall kunna koncentrera sig på syftet med resan, medan vi tar hand om resten. 

Bon voyage en France!

 

Kort om oss

 

Linda Andersson

Grundare, vd, projektledare
linda@lafrancedmc.com

Linda är La France DMCs grundare. Linda är en glad, energisk och effektiv projektledare som ser till att varje liten detalj klaffar. Linda pendlar mellan Paris och Stockholm och efter många år i Frankrike vet hon var alla godbitar finns att hitta, och detta vill hon gärna dela med sig av till sina kunder. Får Linda välja vart hon tar sina kunder blir det (förutom självklara Paris) antingen Champagne, Loiredalen eller Franska Alperna.

 

Jeanette Sandberg

Grundare, projektledare
jeanette@lafrancedmc.com

Jeanette är delägare i La France DMC. Jeanette har arbetat mycket med grupp, konferens och incentive och har stor erfarenhet av större arrangemang och event. En av Jeanettes självklara favoriter i Frankrike är Atlantkustpärlan Biarritz.